Diskteknik

Mistral 4x4,5kg Maskindisk

Artikelnr 431239

Diskteknik

Mistral 4x4,5kg Maskindisk

Artikelnr 431239Beskrivning

Kraftfullt maskindiskmedel för mjukt till medelhårt vatten

Mistral är ett koncentrerat alkaliskt maskindiskmedel som klarar svåra beläggningar av fett och stärkelse och håller effektivt undan kalkavlagringar på diskgods och i diskmaskinen. Produkten är lämplig för disk av porslin, glas och plast samt rostfritt stål och är anpassad för mjukt till medelhårt vatten. Mistral ska endast användas i Disktekniks doseringsutrustning där den hanteras i ett slutet system för att minimera risken för kemikaliekontakt.

Mistral ska endast användas i Disktekniks doseringsutrustning. Doseringen är beroende av vattnets hårdhet och diskgodsets smutsighetsgrad. Den ställs in av Disktekniks representant och kontrolleras regelbundet. Normaldosering vid 0-6 °dH är 0,7-1,0 g/L.

Undvik att diska gods som innehåller aluminium, lättmetall, koppar och mässing eftersom dessa lätt korroderar. Bör heller inte användas på delar som innehåller gummi eftersom materialet blir sprött och lätt går sönder.

Mistral används tillsammans med torkmedlet Tyfon. För disk av korrosionskänsliga metaller använd Hurricane Plus. För mer information se separata produktblad för Tyfon och Hurricane Plus.

Mistral är miljömärkt med Svanen, licensnummer 3080 0004 

Produkten är frätande. För klassificering, märkning och skyddsföreskrifter hänvisar vi till produktens säkerhetsdatablad och produktetikett.

 

Tillverkas i Sverige i vår egen produktion.

Mer info

Vill du handla här?

Vår trevliga kundtjänst hjälper dig besvara dina frågor.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×