Diskmaskin WD153 ICS+ Tunnelm 2 zoner

Artikelnr 30153

Diskmaskin WD153 ICS+ Tunnelm 2 zoner

Artikelnr 30153

Denna vara kan köpas via kundtjänst

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert och information om du önskar göra löpande beställningarBeskrivning

Tunneldiskmaskin med det geniala Intelligent Control System (ICS+) ger exeptionellt låga driftkostnader och en betydande reducerad miljöbelastning

ESE, Empty Space Elimination. Denna unika styrning eliminerar de tomrum som normalt uppstår mellan korgarna då de diskas i maskinen. I en normal diskmaskin kan detta tomrum vara upp till 50% av disktiden.

CRT, Constant Rinse Time. De flesta tunneldiskmaskiner har minst två hastigheter, en långsam och en snabb. Den långsamma hastigheten kan förbruka upp till den dubbla mängden energi, vatten och kemikalier. CRT möjliggör att tiden och även mängden för slutsköljningen är oberoende av valet av kontakttid. Normalt sett endast ca 1,0-1,4 liter sköljvatten per korg.

DTS, Double Transport System. Under frammatningen av korgen i en traditionell tunneldiskmaskin är det vanligt att korgen står stilla 50% av tiden. Detta innebär en hög vattenförbrukning och onödiga kostnader. Om korgarna med diskgods passerar med jämn hastighet genom sköljzonen, går det åt betydligt mindre vatten. ICS+ är utrustad med DTS – en unik dubbelmatning, som matar korgarna med en jämn hastighet så att utnyttjandet av sköljvattnet blir optimalt.

Mer info

Specifikation

Vikt 400 kg
Ampere 50 A
Varumärke Wexiödisk
Kapacitet 60-260 korgar/tim
Djup 697 mm
Höjd 1950 mm
Modellserie WD-153
Ljudnivå 68 dB
Typ Diskmaskin
Bredd 1535 mm
Spänning 400 V

Ladda ner PDF

Vill du handla här?

Vår trevliga kundtjänst hjälper dig besvara dina frågor.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×