WD90GR HC Granuldiskm 400V3N~

Artikelnr 5150001

WD90GR HC Granuldiskm 400V3N~

Artikelnr 5150001

Denna vara kan köpas via kundtjänst

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert och information om du önskar göra löpande beställningarBeskrivning

Grovdiskmaskin med granulat med hög kapacitet vid diskning av 1/1- och 1⁄2-kantiner.

Diskmaskin WD-90GR HC med tillhörande kringutrustning och tillbehör utgör ett disksystem utvecklat för mindre storkök med mycket kantindisk. Maskinen diskar med en blandning av vatten, plastgranulat och diskmedel, vilket reducerar behovet av traditionellt förarbete som blötläggning och skrubbning.

Med maskinens unika sexkantskassett uppnås en hög kapacitet vid diskning av 1/1- och 1⁄2-kantiner. Kassettens mått möjliggör, med en enkel tillsats, diskning av 2st 2/1-kantiner, 65 och 40mm djupa, samt bakplåtar 600x400mm såväl plana som med 20 mm kant. Grillgaller 600x400mm kan också diskas.

Disksystemet kan kombineras med andra typer av kassetter, vilket ökar flexibiliteten och kapaciteten för olika typer av kantiner och grovdisk.

WD-90GR HC är en kompakt maskin. Tillsammans med en avskrädningsbänk med avspolningsenhet erhålls ettfungerande flöde av diskgods. Avspolningsenheten kan användas för både avspolning av diskgodset före diskingen samt vid rengöring av maskin och diskrum.

Mer info

Vill du handla här?

Vår trevliga kundtjänst hjälper dig besvara dina frågor.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×