WD90GR Flex Gran.diskm 400V3N~

Artikelnr 5150004

WD90GR Flex Gran.diskm 400V3N~

Artikelnr 5150004

Denna vara kan köpas via kundtjänst

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert och information om du önskar göra löpande beställningarBeskrivning

Grovdiskmaskin med granulat för grytor, grillgaller med GN-mått och mindre blandningskärl.

Diskmaskin WD-90GR Flex med tillhörande kringutrustning och tillbehör utgör ett disksystem utvecklat för restauranger och mindre storkök. Maskinen diskar med en blandning av vatten, plastgranulat och diskmedel, vilket reducerar behovet av traditionellt förarbete som blötläggning och skrubbning.

Diskkassetten och tillbehören är utvecklade för olika typer av diskgods t.ex. grytor, grillgaller med GN-mått och mindre blandningskärl. Vid diskning av ½-kantiner och mindre kantiner med GN-mått uppnås en hög kapacitet. Kassetten rymmer 4st 1/1-kantiner och 8 st ½-kantiner.

Tillbehören till kassetten används för enkel diskning av grytor, stekplåtar, småkantiner och övriga matberedningstillbehör som används i restauranger och storkök.

Disksystemet kan kombineras med andra typer av kassetter, vilket ökar flexibiliteten och kapaciteten för olika typer av kantiner och grovdisk.

Diskgodset hanteras på maskinens lucka för för att minimera granulatspill på golvet. Luckan kan enkelt fällas ned mot golvet för att underlätta den invändiga rengöringen och hanteringen av komponenter i maskinens diskutrymme.

WD-90GR Flex är en kompakt maskin. Tillsammans med en avskrädningsbänk med avspolningsenhet erhålls ett fungerande flöde av diskgods. Avspolningsenheten kan användas för både avspolning av diskgodset före diskningen samt vid rengöring av maskin och diskrum.

Mer info

Vill du handla här?

Vår trevliga kundtjänst hjälper dig besvara dina frågor.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×