Grovdiskmaskin Granuldisk Smart

Artikelnr 5150028

Grovdiskmaskin Granuldisk Smart

Artikelnr 5150028

Denna vara kan köpas via kundtjänst

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert och information om du önskar göra löpande beställningarBeskrivning

För kök med trånga utrymmen som lagar 400–1 500 måltider per dag

Granule Smart är ett utmärkt val för kök med lågt i tak och där utrymmet behövs för mer inkomstbringande sysslor. Perfekt för kök som huvudsakligen använder Gastronorm-behållare och kan även anpassas för att få plats med GN 2/1-brickor, galler, bakplåtar, skärbrädor samt GN 1/1 lock, slevar, stora kastruller, grytor och stekpannor. Lämplig för kök som lagar mellan 400 och 1 500 måltider per dag, även om berednings- och distributionsmetoderna påverkar det slutgiltiga beslutet om maskinmodell.

Roterande diskkorg ger renare disk – den ergonomiska designen minskar antalet tunga lyft

Den centrerade roterande diskkorgen används i tre av våra fem maskinmodeller. Med en roterande diskkorg och fasta spraymunstycken uppnås effektivare diskning med snabbare resultat. Den ergonomiska designen av diskkorgen, lastbordet (utfällbar lucka) och övergången från maskin till bänk ger lätt och smidig hantering utan tunga lyft vilket minskar personalens arbetsbörda.

Standard Edition lastar GN-serien – kan anpassas för att få plats med alla typer av köksredskap

Granule Smart levereras med standarddiskkorgen GD 102 av rostfritt stål som får plats med de flesta kastruller i Gastronorm-serien och även vissa grytor och kastruller utan behov av några extra tillbehör. Diskkorgen rymmer även upp till 12 små GN-behållare utan några extra insatser.

För att få plats med alla typer av köksredskap finns ett stort sortiment med tillbehör och korgar.

Mer info

Vill du handla här?

Vår trevliga kundtjänst hjälper dig besvara dina frågor.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×