Diskteknik

 

 

 Kunskap, teknik, produkter och service
som underlättar för dig som kund

 Vi på Diskteknik hjälper dig med en hållbar ekonomi i disk-, tvätt- och städrummet. Oavsett om du driver en restaurang, ett café, hotell eller arbetar i en skolmatsal har vi den kunskap,
de produkter och den service du behöver. Vi har ett brett utbud av effektiva miljömärkta produkter såväl som förbrukningsmaterial, utrustning och redskap.
Hållbarhetsaspekter och miljöhänsyn är extra viktiga för oss. Vi erbjuder våra kunder flexibla och genomtänkta leveranser.  Våra produkter tillverkar vi själva i vår anläggning i Älgarås i Västergötland. Hela 89 procent av alla kemprodukter som vi levererar till våra kunder är miljömärkta. Vi erbjuder kunskap, teknik, produkter och service som underlättar vardagen för dig som kund. Som kund till oss får du en skräddarsydd lösning som passar de specifika behoven i din verksamhet.

Diskteknik är en del av Cleano Group där även Storköksteknik, Cleano Production, Lubeco A/S i Norge och Diskteknik Oy i Finland ingår. Cleano Group ägs av Martin & Servera.


Utbildning på plats hos kund eller på Cleano Academy

Diskteknik erbjuder utbildningar för både större kedjor och mindre restaurangkunder – en investering som skapar förutsättningarna för en hållbar disk-, tvätt- och städmiljö. Utbildningar kan arrangeras i samband med servicebesök eller på vårt utbildningscenter Cleano Academy i Vallentuna. När du handlar Disktekniks maskiner sker utbildning alltid vid installationstillfället.

Storköksteknik: servicelösningar som skapar trygghet

Disktekniks systerbolag Storköksteknik erbjuder kunderna en helhetslösning med allt i från projektering av storkök, leverans och installation av vitvaror till löpande service. Storköksteknik har ett stort och flexibelt utbud av marknadens starkaste varumärken. För att du som kund alltid ska känna dig trygg har vi jourservice på storköksmaskiner och kylutrustning.

Cleano Production: kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter

Disktekniks produkter är producerade i Älgarås i Västergötland av vårt systerbolag Cleano Production. Där har vi en toppmodern anläggning för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter.Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×