Vi förstärker i Stockholm med 5 tekniker

Just nu

satsar vi inför 2017 på att förstärka vårt serviceteam med ytterligare fem stycken nya storkökstekniker i Storstockholm som aktivt ska driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens servicepartner.

 

Din bakgrund

Du har dokumenterad erfarenhet som servicetekniker för professionella storköksmaskiner. Du har B-körkort.

 

Hur ser din arbetsdag ut?

Din uppgift är att utföra reparationer och service på våra kunders storköksmaskiner och doseringsutrustningar anslutna till diskmaskiner.
Dina dagar fylls av varierande kundbesök på framför allt restauranger och hotell.

 

Vem trivs här?

Vi söker dig som är en hjälpsam problemlösare som håller det du lovar och gillar att arbeta och utvecklas i team. Du tycker om att ge bra service till dina kunder. Du ansvarar för tekniska ärenden, vilket kräver att du är strukturerad, ansvarsfull och stresstålig.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb där du har ständig kundkontakt. Du kommer tillhöra ett lag med hög team spirit och där vi ständigt utmanar oss själva att utvecklas.
Besöksnäringen är Sveriges framtidsmarknad och Diskteknik arbetar för att vara den självklara hygienpartnern och leverantören av förbrukningsartiklar för hotell, catering och restauranger. Du kommer att underlätta vardagen för både köksmästaren, diskaren, restaurangchefen och husfrun vilket gör att de kan lägga tid på det de brinner för.
Tjänsten är en tillsvidareanställning (100%) med inledande provanställning.

 

Är du intresserad?

Då ska du skicka din ansökan snarast möjligt till Niclas Flood. Berätta varför du vill ha jobbet och vilka erfarenheter som gör dig lämplig för tjänsten.

Diskteknik eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten För denna rekrytering har vi valt media och undanber oss därför säljare av annonsplatser.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Niclas Flood, 070-663 58 32 eller Robert Pasko, 070-663 58 09.

Kontakta oss

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×