Säljare till Örebro

Vi letar efter

En person som aktivt vill driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens hygienpartner och Non-Food leverantör. Vi behöver förstärka vårt vinnande team och söker en säljare till Örebro med omnejd.

 

Din bakgrund

Du har dokumenterat framgångsrik erfarenhet av försäljning mot restaurangbranschen. Erfarenhet som servicetekniker är meriterande. Du har B-körkort, och har du även C-körkort och YKB är det ett plus.

 

Hur ser din arbetsdag ut?

Din uppgift är att besöka våra kunder och erbjuda kunskap samt produkter som underlättar deras vardag. Dina dagar fylls av varierande kundbesök på framför allt restauranger och hotell. Du kommer också se till att diskmaskinen fungerar på ett optimalt sätt som  bidrar till kundens lönsamhet och hållbarhet.

 

Vem trivs här?

Vi söker dig som är en hjälpsam problemlösare som håller det du lovar och gillar att arbeta och tävla i team. Du tycker om att sälja samt ge bra service till dina kunder. Du ansvarar för att utveckla ditt distrikt och dina kunder vilket kräver att du är strukturerad, ansvarsfull och stresstålig.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb där du har ständig kundkontakt. Du kommer att sälja ett brett sortiment av förbrukningsartiklar med spetsen inom disk- och rengöringsprodukter samtidigt som du jobbar förebyggande hos kunderna för att de ska få ren disk.

Besöksnäringen är Sveriges framtidsmarknad och Diskteknik är den självklara hygienpartnern och leverantören av förbrukningsartiklar för hotell, catering och restauranger. Du kommer att underlätta vardagen för både köksmästaren, diskaren, restaurangchefen och husfrun vilket gör att de kan lägga sin tid på det de brinner för.

 

Är du intresserad?

Då ska du skicka din ansökan snarast möjligt till Johanna Hanski. Berätta varför du vill ha jobbet och vilka erfarenheter som gör dig lämplig för tjänsten.

Diskteknik eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten För denna rekrytering har vi valt media och undanber oss därför säljare av annonsplatser.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Ida Pettersson, 070-663 58 71.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×