Diskteknik söker säljare till Uppsala

säljare

Vi letar efter

En person som aktivt vill driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens hygienpartner och Non-Food leverantör. Vi behöver förstärka vårt vinnande team och söker en säljare till Uppsala med omnejd.

 

Din bakgrund

Erfarenhet inom försäljning mot restaurangbranschen är meriterande.

 

Hur ser din arbetsdag ut?

Din uppgift är att serva våra kunder med kunskap och produkter som underlättar deras vardag. Dina dagar fylls av varierande kundbesök på framför allt restauranger och hotell.

 

Vem trivs här?

Vi söker dig som är en hjälpsam problemlösare som håller det du lovar och gillar att arbeta och tävla i team. Du tycker om att sälja samt ge bra service till dina kunder. Du ansvarar för att utveckla ditt distrikt och dina kunder vilket kräver att du är strukturerad, ansvarsfull och stresstålig.

disk

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb där du har ständig kundkontakt. Du kommer att sälja och leverera ett brett Non-Food sortiment med spetsen inom disk- och rengöringsprodukter samtidigt som du jobbar förebyggande hos kunderna för att de ska få ren disk. I tjänsten ingår förmånsbil.

Besöksnäringen är Sveriges framtidsmarknad och Diskteknik är den självklara hygienpartnern och Non-Food leverantören för hotell och restauranger. Du kommer att underlätta vardagen för både köksmästaren, diskaren, restaurangchefen och husfrun vilket gör att de kan lägga sin tid på det de brinner för.

 

Är du intresserad?

Då ska du skicka din ansökan till Niclas Flood (Regionchef) snarast möjligt. Berätta varför du vill ha jobbet och vilka erfarenheter som gör dig kvalificerad för tjänsten. Märk din e-post med Säljare Uppsala.

Diskteknik eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten För denna rekrytering har vi valt media och undanber oss därför säljare av annonsplatser.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Niclas Flood, 070-663 58 32.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×