Diskteknik söker säljare till Hudiksvall

Diskteknik är ett serviceföretag som erbjuder rätt kunskap och rätt produkter för hotell, restaurang och catering. Ett samarbete med Diskteknik ger kunden trygghet och kontroll på hur disk-, tvätt-, städ- samt hygienarbetet fungerar för att skapa säker mat och bra hygien som resulterar i en bättre totalekonomi för oss och våra kunder.
Diskteknik är ett dotterbolag i Martin & Servera-koncernen. Passionerad, personlig och stolt är våra värdeord.

Diskteknik söker säljare till Hudiksvall

 

Vi letar efter

En person som aktivt vill driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens hygienpartner och Non-Food leverantör. Vi behöver förstärka vårt vinnande team och söker en säljare till Hudiksvall med omnejd.

Din bakgrund

Erfarenhet inom försäljning mot företag och där restaurangbranschen är meriterande.

 

Hur ser din arbetsdag ut?

Din uppgift är att serva våra kunder med kunskap och produkter som underlättar deras vardag. Dina dagar fylls av varierande kundbesök på framför allt restauranger och hotell.

 

Vem trivs här?

Vi söker dig som är en hjälpsam problemlösare som håller det du lovar och gillar att arbeta och tävla i team. Du drivs av att sälja samt ge bra service till dina kunder. Du ansvarar för att utveckla ditt distrikt och dina kunder vilket kräver att du är strukturerad, ansvarsfull och stresstålig.
Många av våra kunder handlar hos oss just för att de tycker att våra medarbetare är kunniga och hjälpsamma, och vi vill i framtiden inspirera våra kunder ännu mer! Därför är det viktigt för oss att du tycker det är roligt med försäljning och att möta kunder. Är du positiv och tycker om att arbeta i ett högt tempo kan du också hantera att det ibland dyker upp oväntade situationer. Ditt personliga engagemang för våra kunder visar sig genom att du gör det lilla extra för kunden, du sätter dig in i deras verksamhet och vardag och vägleder dem till bra köp.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb där du har ständig kundkontakt. Du kommer att sälja och leverera ett brett Non-Food sortiment med spetsen inom disk- och rengöringsprodukter samtidigt som du jobbar förebyggande hos kunderna för att de ska få ren disk. I tjänsten ingår tjänstebil.

Besöksnäringen är Sveriges framtidsmarknad och Diskteknik är den självklara hygienpartnern och Non-Food leverantören för hotell och restauranger.
Du underlättar vardagen för både köksmästaren, diskaren, restaurangchefen och husfrun vilket gör att de kan lägga sin tid på det de brinner för.

 

Tjänsten

Tjänsten är på heltid, 40 tim/vecka med tillträde så snart som möjligt.

 

Är du intresserad?

Då ska du skicka din ansökan till Kjell Borg (Regionchef) snarast möjligt, dock senast 2018-03-30. Berätta varför du vill ha jobbet och vilka erfarenheter som gör dig kvalificerad för tjänsten. Märk din e-post med Säljare Hudiksvall.
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.<
Vid frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Kjell Borg, kjell.borg@diskteknik.se alt. 070-6635835.


Diskteknik eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×