Lediga jobb

Säljare till Gävle

Vi letar efter en person som aktivt vill driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens hygienpartner och Non-Food leverantör. Vi behöver förstärka vårt vinnande team och söker en säljare till Gävle med omnejd.

Gå till annonsen >>

 

Säljare till Skellefteå/Piteå

Vi letar efterEn person som aktivt vill driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens hygienpartner och Non-Food leverantör. Vi behöver förstärka vårt vinnande team och söker två säljare till Skellefteå/Piteå med omnejd.

Gå till annonsen >>

 

Vi förstärker i Uppsala med en tekniker

Just nu satsar vi inför 2017 på att förstärka vårt serviceteam med ytterligare en tekniker i Uppsala som aktivt ska driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens servicepartner.

Gå till annonsen >>

 

Säljare till Uppsala

Vi letar efter en person som aktivt vill driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens hygienpartner och Non-Food leverantör. Vi behöver förstärka vårt vinnande team och söker två säljare till Uppsala med omnejd.

Gå till annonsen >>

 

Vi förstärker i Storstockholm med 5 tekniker

Just nu satsar vi inför 2017 på att förstärka vårt serviceteam med ytterligare fem stycken nya storkökstekniker i Storstockholm som aktivt ska driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens servicepartner.

Gå till annonsen >>

 

2 säljare till Storstockholm

Vi letar efter en person som aktivt vill driva vårt framgångsrika arbete som restaurangens hygienpartner och Non-Food leverantör. Vi behöver förstärka vårt vinnande team och söker två säljare till Storstockholm med omnejd.

Gå till annonsen >>

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Begär offert

×

Begär offert

×